Kan du skrive og har du for sans for forretningsudvikling og/eller teknologisk udvikling?

Vær med til at skabe det næste gennembrud i den grønne omstilling

Hos 1st Mile katalyserer vi den grønne omstilling ved at finde kapital til virksomheder og deres innovative teknologier. Vi søger 2-3 nye kollegaer, der skal udvikle og skrive forretningsstrategier for vores kunder. Se eksempler på vores succesrige bidrag på https://1stmile.dk/cases/ inden for P2X, kulstoffangst, energilagring, vindenergi, biogas og biomasse, solenergi, balancering mv.

Bæredygtige teknologier er løsningen på mange af verdens problemer, og den grønne omstilling kræver skarpe forretningsstrategier for at bygge både miljømæssigt og forretningsmæssigt bæredygtige virksomheder. Siden 2007 har 1st Mile bygget business cases og fundet finansiering til dem, og med en verden, der bliver grønnere, har vi brug for nye kollegaer til vores allerede stærke og kompetente team på otte smarte personer.

Den ideelle kandidat ved, hvordan man skriver en forretningsplan og udvikler den sammen med vores kunder og resten af teamet, men også hvordan man styrer processen frem mod den færdige leverance, som oftest er en ansøgning til funding programmer som EUDP, Innovation Fund Denmark og EIC Accelerator. Vi har den højeste succesrate i branchen, og det skal du hjælpe os med at fastholde.

 

Vi stiller høje krav til dig, og vi forestiller os, at du kommer med det meste af dette:

– Forstå grønne teknologier

– Forstå og udvikle business cases

– Nogle års erfaring med at skrive ansøgninger til støtteprogrammer

– Skrive engelsk som en (næsten) indfødt

– Håndtere komplekse processer, ofte drevet af skarpe deadlines

– En teamplayer, der driver de projekter, der er tildelt dig, samt hjælper med de projekter, dine teammedlemmer driver

 

1st Mile tilbyder:

  • Et spændende job, hvor du kommer til at arbejde med de nyeste grønne innovationer for både store og små virksomheder
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Stor fleksibilitet – du får en plads på vores hyggelige kontor i DTU Science Park i Lyngby, men kan også arbejde hjemmefra nogen dage om ugen
  • Og selvfølgelig frokostordning, sundhedsforsikring etc.

1st Mile har sikret finansiering til energi- og bæredygtige projekter på over 250 millioner euro siden vi startede i 2007, og dermed taget mange innovationer til næste niveau. Vi mener, at vi spiller en vigtig, og ofte missionskritisk, rolle i at koble nye innovationer til markedet og dermed bringe de gode ideer til udbytterig implementering i det virkelige liv. Vi stræber efter at gøre verden til et bedre sted ved at bringe frem og modne de nødvendige teknologier.

Læs mere om os på her og kontakt administrerende direktør Søren Houmøller på soren@1stmile.dk eller 40446714 for spørgsmål og mere information.

Send din ansøgning til Søren senest den 23. juni 2023. Vi forventer, at du kan begynde den 1. august 2003.