Dit barn er nu tættere på at skulle programmere i folkeskolen

Med støtte fra InnoBooster på 1,4 mio. kr. vil SmartGurlz udvikle konceptet SmartBuddyz. Konceptet er målrettet undervisning i de danske folkeskoler og skal gøre programmering til en naturlig del af børnenes hverdag. SmartGurlz er gået i dialog med lærere fra flere danske folkeskoler, som vil hjælpe med at designe platformen, der skal gøre programmering til en fast del af skoleskemaet.

SmartGurlz har allerede skabt et unikt univers, som kombinerer intelligente mini-robotter og e-læring for at få piger i alderen 6-12 år med på tech-bølgen via programmerbart tech-legetøj i en mere piget version end hidtil set. Nu satser virksomheden som sagt på læring i folkeskolerne.

Hvordan gik InnoBoosteransøgningen igennem?

InnoBooster søger virksomheder med en god ide, som har potentiale til at skabe en god forretning. 1st Mile har erfaret, at ansøgere til Innobooster ofte bliver fældet på ikke at have gennemtænkt hvordan ideen kommer på markedet og hvem konkurrenterne er. Det er alt for ofte for meget fokus på den unikke ide i stedet for det forretningsmæssige aspekt.

Da 1st Mile skrev InnoBoosteransøgning for SmartGurlz blev markedet i Danmark og Europa grundigt undersøgt. Bl.a. fandt vi frem til en undersøgelse af DPU, Aarhus Universitet, kaldet ”Robotter i folkeskolen”, som viste, at skoler investerer i ny robotteknologi, men at implementeringen halter efter, fordi robotterne kræver for meget af læreren.

Sharmi Albrechtsen, CEO i SmartGurlz, har efter projektskrivningen udtalt således:

”1st mile var meget behjælpelige med at finde det rigtige retning i vores ansøgning og gav især god rådgivning om udarbejdelse af ​​forretningsplanen. Samlet set var det en fremragende oplevelse, og vi kan klart anbefale den service der bliver ydet.”

Hvad er InnoBooster?

InnoBooster er en del af Innovationsfoden og er søsat for at skabe mulighed for små danske virksomheder at få investeret i egen udvikling og vækst. Afhængig af behov og potentiale, så bliver der investeret op til 5 mio. kr.

InnoBooster behandler ansøgninger løbende. Dvs. at der kan søges året rundt og efter jeres udviklingsplan.

 

Kontakt Søren Houmøller på telefon 40446714, hvis du vil høre hvordan din ide passer med InnoBoosters kriterier.