1st Mile sikrer Mit Digitale Liv tilsagn fra InnoBooster

InnoBooster

500.000 kr til internettjeneste

Få en god start som startup og lad 1st Mile skrive jeres InnoBooster-ansøgning, så ansøgningen ligesom Mit Digitale Liv (MDL) opfylder fondens kriterier.

MDL fik bevilliget et tilsagn på 500.000 kr. fra InnoBooster. Virksomhedens idé er god og unik: ”mitdigitaleliv.dk sikrer den digitale arv og håndterer de digitale fodspor efter dødsfald” skriver virksomheden på deres hjemmeside. Derudover er der ingen tilsvarende løsning på markedet. Efter InnoBooster-projektet vil MDL være i stand til at gå på markedet med stærke partnere tilknyttet.

Hvorfor ikke skrive ansøgningen selv?

Den gode idé bag en ansøgning er ikke nok. Ansøgningen skal fremstå overbevisende, ambitiøs og realistisk. Til dette har 1st Miles team stor erfaring, da vi månedligt skriver InnoBooster-ansøgninger for innovative virksomheder, som meget ofte går igennem.

Derudover kræver det meget tid at sætte sig ind i InnoBoosters regler, ansøgningsproces og kriterier. Især kriterierne er noget, som kun kan samles gennem erfaring med at indsende mange ansøgninger.

MDL fandt det værdifuldt at benytte 1st Mile til at skrive og tilpasse virksomhedens idé til InnoBooster. Claus Jacob Rud, CEO hos MDL, har efterfølgende sagt således om samarbejdet med 1st Mile:

”Vores fokus var meget målrettet udviklingen af internettjenesten mitdigitaleliv, der sikrer den digitale arv og håndterer de digitale fodspor, noget vi indtil videre er alene om på det globale marked, hvorfor vores ressourcer var knappe til også at søge om innovationsmidler. Derfor valgte vi at samarbejde med 1st Mile til at gøre ansøgningsprocessen nemmest mulig.

1st Mile var særdeles effektive og meget professionelle at arbejde sammen med, og et enkelt møde, samt lidt udveksling af dokumentation, gjorde det bestem overkommeligt. Skal vi igen søge om yderligere innovationsmidler, vil vi kontakte 1st Mile til at hjælpe os. For det vi er bedst til, er udvikling af vores løsning, ikke at lave ansøgninger.”

Hvad er InnoBooster?

InnoBooster er en del af Innovationsfoden og er søsat for at skabe mulighed for små danske virksomheder at få investeret i egen udvikling og vækst. Afhængig af behov og potentiale, så bliver der investeret op til 5 mio. kr.

InnoBooster behandler ansøgninger løbende. Dvs. at der kan søges året rundt og efter jeres udviklingsplan.

 

Kontakt Søren Houmøller på telefon +45 40446714, hvis du vil høre hvordan din idé passer med InnoBoosters kriterier.