1st Mile sikrer finansiering til en masse projekter!

I efteråret 2014 skrev 1st Mile en lang række ansøgninger til MUDP, EUDP, Innovationsfonden, Markedsmodningsfonden, Horizon 2020 m.fl.

Vores hit rate for efteråret var ca. 80 %, så der er meget stor sandsynlighed for at få støtte til sit projekt, hvis man har os med ombord til at skrive ansøgningen.

Virksomheden EcoXpac har benyttet os til at finde frem til hvilke støtteprogrammer, der kan anvendes til at sikre dem finansiering til udvikling af deres Green Fibre Bottle. Efterårets runde bød på tilsagn til EcoXpac fra Innovationsfonden til et projekt på knapt 30 mio. kr og vi skriver for tiden på endnu en ansøgning til EU's Horizon 2020-program.

Innovationsfondens pressemeddelelse fortæller nærmere om projektet.
1st Mile fik også succes hos EUDP i efteråret. Et af projekterne, Urban Energy, blev fremhævet særligt hos Ingeniøren. Der er tale om et forprojekt, der har til formål at fremskaffe beslutningsgrundlaget for at bygge det første anlæg til "urban waste" på Fyn og danne basis for et eksporteventyr i Kina. Projektet har allerede nu kinesiske partnere, der har købt en ejendom og etableret et udviklingscenter ved Nyborg.

4 danske virksomheder har nu fået tilsagn fra EU's Horizon 2020-program efter at 1st Mile har skrevet ansøgningerne på deres vegne. Vi har i alt sendt 5 ansøgninger ind og har således en exceptionel høj hit rate. Det skyldes blandt andet, at vi bruger en del tid på at sikre os, at en given projektide passer til programmet og har kvaliteten. Derfor investerer vi en hel del timer i at vurdere hver projektide inden vi indgår en aftale med kunden om at skrive ansøgningen. Vores prismodel har et betydeligt element af succesafhængig betaling, så vi har en stor interesse i at projekterne går igennem nåleøjet.

Kontakt os, hvis I overvejer en ansøgning til et støtteprogram.