1st Mile ny sponsor for top-svømmeren Lotte Friis

Lotte Friis

Den danske topsvømmer, Lotte Friis, har indgået et nyt samarbejde med virksomheden 1st Mile, der dagligt opererer i energibranchen. Konceptudvikling samt konsulentarbejde for de store energifirmaer er bare nogle af de ting 1st Mile beskæftiger sig med. Lotte Friis er selvsagt meget begejstret for samarbejdet.

- Jeg er virkelig glad for at 1st Mile har sagt ja til at støtte mig frem mod OL. Det er dejligt, at jeg har fået tilføjet endnu en seriøs og god virksomhed til mine sponsorer. Jeg har stor respekt for det stykke arbejde, som 1st Mile laver, og jeg er sikker på, at vi vil få etableret et rigtig godt og stærkt samarbejde, siger hun.

Lotte bliver, foruden at være ambassadør for 1st Mile, også foredragsholder til nogle af firmaets arrangementer.

1st Mile skaber forretning på nye, grønne, danske teknologier, og har bl.a. sikret finansiering fra støtteprogrammer til projekter inden for vindenergi, solenergi, bioenergi, intelligente energisystemer, grønne brændstoffer, biogas og brændselsceller for næsten 1 mia. kroner for danske partnere. 1st Mile sikrer, at virksomhederne får det optimale udbytte af deres investering i innovation, forskning og udvikling og leverer bl.a. ledelse af udviklingsprojekter, analyser af innovationsevne og finansieringsrådgivning.

- 1st Mile og Lotte Friis deler mange værdier. Når 1st Mile fx. skal finde finansiering til en ny teknologi, som på en gang kan reducere miljøbelastningen og blive en dansk eksportsucces, sætter vi os et klart og ambitiøst mål, som kræver hårdt arbejde, fokus og vilje at nå. Lotte er verdens bedste på 1500-meter-distancen – det svarer omtrent til the 1st mile - og vi stræber i 1st Mile mod at være de bedste til at få grønne løsninger til gavn for klima, miljø og vækst bragt ud i verden, siger Søren Houmøller, adm. direktør i 1st Mile.

Interessen for Lotte Friis er stadig opadgående og det er noget, der glæder hendes manager Mads H. Frederiksen.

- Lotte er måske vores største guldmedaljehåb til OL i London og man kan godt mærke, at interessen for hende stiger måned for måned. Hun er meget seriøs i sin tilgang til tingene og det er vigtigt for hende at hun samarbejder med folk, der er lige så seriøse som hende selv. Den stigende interesse gør at jeg håber at vi kan præsentere endnu en hovedsponsor inden året er omme. Vi er i hvert fald meget fortrøstningsfulde omkring det, siger han

For mere information omkring samarbejdet eller Lotte Friis, venligst kontakt manager Mads H. Frederiksen på mhf@f-reklame.dk eller telefon +45 33 12 72 44.

Yderligere information om 1st Mile og sponsoratet kan fås ved kontakt til adm. direktør Søren Houmøller på telefon +45 40 44 67 14.