Seneste nyheder

Nyheder | 17. Jul 2017

To ud af de fem danske virksomheder, som har modtaget funding fra Horizon 2020 - fase 2 ved april deadline 2017, var skrevet i samarbejde med 1st Mile. Dette tydeliggøre, at 1st Mile er en af de mest succesfulde fundraising virksomheder i Danmark, når det gælder offentlige fonde.

Energikommissionen anbefaler, at regeringen fordobler bevilliger til forskning, udvikling og demonstration af energiteknologi, så man når samme niveau som i 2010.

Presse | 25. Apr 2017

Energikommissionen fremlagde den 24. april 2017 rapporten ”Energikommissionens anbefalinger til fremtidens energipolitik” med en række anbefalinger til de politiske forhandlinger på energiområdet til efteråret. Hos 1st Mile hilses Energikommissionens energipolitiske anbefalinger velkommen, da der lægges op til øget støtte af forskning, udvikling og demonstration.

Nyheder | 23. Mar 2017

Med støtte fra InnoBooster på 1,4 mio. kr. vil SmartGurlz udvikle konceptet SmartBuddyz. Konceptet er målrettet undervisning i de danske folkeskoler og skal gøre programmering til en naturlig del af børnenes hverdag. SmartGurlz er gået i dialog med lærere fra flere danske folkeskoler, som vil hjælpe med at designe platformen, der skal gøre programmering til en fast del af skoleskemaet.

Nyheder | 10. Feb 2017

”Uden den meget professionelle og intensive indsats fra 1st Mile tror jeg ikke, vi havde stået med et godkendt projekt i dag.” Ordene kommer fra Sune Alstrup Johansen, der er direktør i den digitale virksomhed, The Eye Tribe, som Facebook købte i december 2016. 1st Mile hjalp tilbage i december 2012 The Eye Tribe med vigtige støttemidler fra Innovationsfonden.

Nyheder | 7. Feb 2017

Den 7. marts 2017 kan der igen søges om støtte fra Innovationsfondens Grand Solutions. 1st Mile havde i år 2016 succes med at sikre investering til et projekt, som i fremtiden skal forbedre nøgleteknologi til fremtidens energisystem.

Presse | 30. Jan 2017

Regeringen skærer i de fonde, som de danske virksomheder får mest ud af. Dette stiller Søren Houmøller (1st Mile), Lars Aagaard (Dansk Energi) og Charlotte Rønhof (Dansk Industri) sig samstemmende kritiske overfor.

Nyheder | 13. Jan 2017

Kan du røntgenfotografere en business case, finde de stærke og svage sider og kommunikere syntesen perfekt i skrift og tale? Kan du tale med ledelser og har du blik for, hvad der skaber værdi for dem som vores kunder? Og har du lyst til at arbejde i et team med stor frihed og høj grad af ansvar?  

Presse | 29. Sep 2016

Det kniber mere og mere med at få avanceret dansk viden om energi-teknologi omsat til virksomhedsvækst. To af de institutioner, hvor der kan hentes penge til at smøre processen, er hårdt ramt besparelser. Det siger administrerende direktør Søren Houmøller fra 1st Mile til erhversportallen Idag.dk. Kraftigt beskåret

Innovationsfonden
Nyheder | 11. Mar 2016

"Ellers venter vi bare til efteråret". Den kommentar har vi oplevet at få fra kunder, der gerne vil søge midler hos EUDP og Innovationsfondens Grand Solutions. Men i modsætning til tidligere har begge programmer kun en enkelt ansøgningsrunde i 2016.  EUDPs deadline er 7. april og Innovationsfonden Grand Solutions er 2. maj.

Nyheder | 29. Feb 2016

Den 12. februar 2016 afholdt 1st Mile en vellykket netværksdag. Fokus var på hvad de voldsomme beskæringer af de danske F&U-programmer betyder, når man vil søge. Se slides fra de tre indlægsholdere i højre infobox.