Seneste nyheder

Nyheder | 28. Jun 2018

Vestas og Maersk Supply Service har i dag annonceret, at de går sammen i et innovationspartnerskab for i fællesskab at udvikle de næste generationer af bæredygtige energiteknologier. En af de største udfordringer for vindindustrien er de høje omkostninger til at transportere og installere vindmøllerne, som bliver større og større og placeres langt til havs eller i uvejsomme områder.

Bawat A/S
Nyheder | 19. Sep 2017

Med hjælp fra 1st Mile gik Bawat igennem nåleøjet og fik sikret sig 2,4 mio. euro fra EU's Horizon 2020-program til et projekt, der skal sikre typegodkendelse fra US Coast Guard til Bawats unikke teknologi til behandling af ballastvand i skibe.

Nerve Smart Systems ApS
Nyheder | 8. Sep 2017

Virksomheden Nerve Smart Systems ApS har en klar mission om at være en del af fremtidens elbils løsninger. Med støtten fra Horizon 2020 på ca. 2,5 mio. euro kan det nu blive en realitet.

InnoBooster
Nyheder | 7. Aug 2017

500.000 kr til internettjeneste Få en god start som startup og lad 1st Mile skrive jeres InnoBooster-ansøgning, så ansøgningen ligesom Mit Digitale Liv (MDL) opfylder fondens kriterier.

Nyheder | 17. Jul 2017

To ud af de fem danske virksomheder, som har modtaget funding fra Horizon 2020 - fase 2 ved april deadline 2017, var skrevet i samarbejde med 1st Mile. Dette tydeliggøre, at 1st Mile er en af de mest succesfulde fundraising virksomheder i Danmark, når det gælder offentlige fonde.

Energikommissionen anbefaler, at regeringen fordobler bevilliger til forskning, udvikling og demonstration af energiteknologi, så man når samme niveau som i 2010.

Presse | 25. Apr 2017

Energikommissionen fremlagde den 24. april 2017 rapporten ”Energikommissionens anbefalinger til fremtidens energipolitik” med en række anbefalinger til de politiske forhandlinger på energiområdet til efteråret. Hos 1st Mile hilses Energikommissionens energipolitiske anbefalinger velkommen, da der lægges op til øget støtte af forskning, udvikling og demonstration.

Nyheder | 23. Mar 2017

Med støtte fra InnoBooster på 1,4 mio. kr. vil SmartGurlz udvikle konceptet SmartBuddyz. Konceptet er målrettet undervisning i de danske folkeskoler og skal gøre programmering til en naturlig del af børnenes hverdag. SmartGurlz er gået i dialog med lærere fra flere danske folkeskoler, som vil hjælpe med at designe platformen, der skal gøre programmering til en fast del af skoleskemaet.

Nyheder | 10. Feb 2017

”Uden den meget professionelle og intensive indsats fra 1st Mile tror jeg ikke, vi havde stået med et godkendt projekt i dag.” Ordene kommer fra Sune Alstrup Johansen, der er direktør i den digitale virksomhed, The Eye Tribe, som Facebook købte i december 2016. 1st Mile hjalp tilbage i december 2012 The Eye Tribe med vigtige støttemidler fra Innovationsfonden.

Nyheder | 7. Feb 2017

Den 7. marts 2017 kan der igen søges om støtte fra Innovationsfondens Grand Solutions. 1st Mile havde i år 2016 succes med at sikre investering til et projekt, som i fremtiden skal forbedre nøgleteknologi til fremtidens energisystem.

Presse | 30. Jan 2017

Regeringen skærer i de fonde, som de danske virksomheder får mest ud af. Dette stiller Søren Houmøller (1st Mile), Lars Aagaard (Dansk Energi) og Charlotte Rønhof (Dansk Industri) sig samstemmende kritiske overfor.