LED iBond

1st Mile skrev ansøgningen til EUDP sammen med LED iBond og de 3 partnerne. Fundingen sikrede LED iBond projektet til videreudvikling af deres patenterede teknologi.

Teknologien er baseret på en kombination af to allerede eksisterende teknologier, som danner en ny og banebrydende LED-løsning med en langt højere grad af æstetik og undtagelsesvis højere energieffektivitet.

LED iBond kombinerer standard lysdioder med en sammensat plade bestående af to lag aluminium omkring et lag af elektrisk isolerende plast (PE).

Lysdioderne og den sammensatte plade kombineres via en mekanisk stik, som bringer et varieret antal fordele som f.eks. optimeret energieffektivitet, reduceret CO2-udledning og markant højere levetid af LED lys.

- Med investeringen fra Vækstfonden har vi fået de kræfter, der skal til, for at vi kan realisere vores internationale roll-out-plan. Vi skal i første omgang fokusere på salg og markedsføring, så vi kan etablere os i markedet via en kombination af egne salgsfolk og salgspartnere, fortæller Rolf Sprunk-Jansen, CEO i LED iBond.