Innovationsfonden: InnoBooster

Hvem kan søge hos InnoBooster?

Alle virksomheder med op til 250 ansatte (SMV), iværksættere og forskere med et CVR-nummer kan søge InnoBooster, men det er ikke nok at søge til hvad som helst.

Hos InnoBooster er der fokus på virksomheder med idéer. For at modtage støtte, så skal idéen kræve ny viden for at blive til virkelighed. Samtidig kræves der, at din idé har et stort forretningsmæssigt potentiale, og at innovationsprojektet er gennemtænkt.

Hvor meget kan man få i støtte fra InnoBooster?

Du kan søge om op til 5 mio. kr. hos InnoBooster.

Hvor meget der søges afhænger af behov og potentialet bag din idé. Og netop balancen mellem potentiale og hvad man skal søge, er altafgørende, når der søges hos InnoBooster. Den forventede forretningsmæssige gevinst skal simpelthen passe sammen med investeringen.

Søger du over 500.000 kr., vil du og din virksomhed, skulle præsentere idéen for et udvalgt panel af innovationseksperter.

Hvornår kan der søges til InnoBooster?

InnoBooster behandler løbende indkomne ansøgninger på nær i vinterhalvåret, hvor der er pause den 1. december til 15. januar. Derfor kan vi sammen tage fat på ansøgningsarbejdet i dag.

Ønsker du en uforpligtigende samtale om jeres muligheder? Så klik her og udfyld vores kontaktformular ELLER ring på +45 40446714

Deadlines: 
1. Dec 2018
Søgefrekvens: 
Løbende
Se også: