Horizon 2020 SME Instrument - fase 2

Hvem kan søge hos Horizon 2020 fase 2?

Horizon 2020 fase 1 funding kaldet "koncept til marked", er rettet mod innovative små- og mellemstore virksomheder (SMV), der har en godt koncept, men mangler finansiering til nå markedet i tide og med rette skala.

Du skal blot være registreret i EU og følge kravene for en SMV. Dvs. alle virksomheder i EU med op til 250 ansatte (SMV) og en årlig omsætning på under €50 mio. kan søge Horizon 2020.

Hvor meget kan man få i støtte fra Horizon 2020 fase 2?

Du kan søge om støttemidler mellem €500.000 til 2,5 mio.

Hvor meget der søges afhænger af behov og potentialet bag dit projekt. Og netop balancen mellem potentiale og hvad man skal søge, er altafgørende, når der søges hos Horizon 2020. Den forventede forretningsmæssige gevinst skal simpelthen passe sammen med investeringen.

Horizon 2020 er aldeles attraktiv, da der kan søges høje beløb med en støtteprocent på op til 70%.

Hvornår kan der søges?

Hos Horizon 2020 - fase 2 er der fire ansøgningsfrist om året. Tilbage for år 2018 er: 

  • Den 10. oktober 2018

Hvorfor skal du vælge os i forbindelse med Horizon 2020?

Du og din virksomhed er eksperter i noget helt specifikt – vi er eksperter i ansøgninger til Horizon 2020.

Vi sikrer hvert år virksomheder med stærke projekter støttekroner fra Horizon 2020 SME Instrument. Det har vi gjort i mere end 10 år, og vi har i forvejen rejst finansiering til projekter for over 1,5 mia. kr.

Derudover har vi 75% succesrate hos Horizon 2020. Denne høje succesrate er kun mulig, da 1st Miles CEO, Søren Houmøller, har erfaring som evaluator på ansøgninger til Horizon 2020. Hvis du ønsker at søge fondsmidler hos Horizon 2020 SME Instrument, kan du med fordel vælge 1st Mile, da vi tilbyder:

  • Danmarks højeste succesrate på 75%.
  • Gratis og uforpligtigende vurdering af dine muligheder.
  • Udarbejdelse af hele ansøgningen - så du har tid til at styre virksomheden.

Søger du hjælp til formulering af jeres Horizon 2020 ansøgning?

At skrive en ansøgning til Horizon 2020 er svært. Ansøgningen skal være lang og måles på mange forskellige parametre. Hvis ikke casen er helt skarp og svarer på det, som evaluatorerne i EU beder om, så kommer den ikke i betragtning til støttemidlerne. Det er her 1st Mile kommer ind i billedet og kan styrke jeres position i konkurrencen!

Vi mødes med jer og gennemgår ideen bag jeres virksomhed. Herefter skiller vi det hele ad; Vi stiller de nødvendige spørgsmål og styrker projektet, der hvor det giver de sidste 10%. Det er ofte denne proces, som gør det muligt at få tilsagn.

Hos 1st Mile har vi sammensat et stærkt team, hvor der er teknisk og kommerciel viden bag. Samtidig har vi mere end 10 års erfaring med formulering af offentlige investeringsansøgninger, hvilket kan gavne jeres ansøgning.

Hvorfor vælger virksomheder 1st Mile? 

Her er to eksempler på referencer, som vi har modtaget af tilfredse kunder efter ansøgningsproces:

Niels Gade, Director of Technology and Innovation hos Danfoss Drives, om samarbejdet med 1st Mile:

”1st Mile hjalp os som tovholder i den kritiske ansøgningsfase hen over sommeren, hvor mange er på ferie og koordination mellem mange partnere kan blive svær. Partnerne i projektet er ikke novicer i ansøgningssammenhæng, men vi fandt det værdifuldt at bruge 1st Mile til at udfordre og skærpe vores begrundelser og formuleringer i ansøgningen”.

Sune Alstrup Johansen, der er stifter af og direktør for The Eye Tribe, om ansøgningsprocessen efter succesen:

”Succes når man søger de store fonde om støtte, er i meget høj grad afhængig af, at man kender rammerne og praksis rigtigt godt. 1st Mile er helt unikke, da de har tilbundsgående erfaring og høj succesrate med netop denne type ansøgninger. Uden den meget professionelle og intensive indsats fra 1st Mile tror jeg ikke, vi havde stået med et godkendt projekt i dag.”

Ønsker du en uforpligtigende samtale om jeres muligheder? Så klik her og udfyld vores kontaktformular ELLER ring på +45 40446714.

Deadlines: 
10. Okt 2018
Søgefrekvens: 
4 gange om året